пʼятниця, 31 січня 2020 р.


30 січня 2020 року   на базі  КУ «Петрівський РЦОЗО»  відбулося  перше установче засідання творчої групи вчителів, асистентів-вчителів, практичних психологів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами з проблеми: «Організація інклюзивного навчання та психолого-педагогічний супровід дітей із особливими освітніми потребами у закладі загальної середньої освіти». У ході засідання члени творчої групи обговорили та затвердили   план роботи  творчої групи, визначили  зміст, структуру збірника та завдання  над якими  члени творчої групи  будуть працювати між засіданнями.
 У кінці засідання члени творчої групи  були присутні  під час  передачі спеціального шкільного автобуса комунальній установі "Петрівський інклюзивно-ресурсний центр". Керівники району передали директору  Петрівського ІРЦ ключі від автобуса, виступили з вітальними словами та зазначили, що автобус має забезпечити комфортне транспортування дітей до інклюзивно-ресурсного центру, а також фахівців для проведення корекційно-розвиткових занять та консультування за місцем проживання дітей з особливими освітніми потребами.
Дякуємо керівникам за створення комфортних умов для навчання та розвитку дітей із особливими освітніми потребами.



На изображении может находиться: один или несколько человек и на улицеНа изображении может находиться: 8 человек, в том числе Нина Гончаренко и Людмила Горбанец, люди стоят и на улицеНа изображении может находиться: 4 человека, в том числе Татьяна Татьяна и Тамара Сакара, люди улыбаются, на улице

Немає коментарів:

Дописати коментар